Besök vårt hotell och avkopplande spa i Göteborg

Söker du ett charmigt hotell i Göteborg? Aquarius Hotell & Spa ligger i Hisingen, bara 5 minuter med bil från centrala Göteborg. Hos oss finner du ett personligt hotell med fokus på service, bekvämligheter och avkoppling. Vår spa & relaxavdelning erbjuder en miljö fylld av harmoni och bekvämligheter för alla, oavsett behov och önskemål. Unna dig själv eller någon du bryr dig om en avkopplande upplevelse för både kropp och själ. Ta en paus från vardagen och förgyll din dag genom att besöka Aquarius Hotell & Spa i Hisingen.

Vårt hotell erbjuder hotellrum med jacuzzi

Vårt charmiga hotell från ett tidigt 1900-tal erbjuder 19 (snart 40) personligt inredda hotellrum där många har egen terrass mot skogen eller mot gården. Det finns flera olika rumskategorier men vad som är lite speciellt för hotellet är hotellrummen med egen jacuzzi.

Skräddarsydda konferenspaket

På Aquarius Hotell & Spa erbjuder vi konferenslokaler och utformar skräddarsydda konferenspaket utifrån era önskemål. Vi har lång erfarenhet av att arrangera stora som små konferenser och tillsammans med er kan vi planera och arrangera en lyckad konferens på vårt hotell i Göteborg. Varför inte kombinera er konferens med en härlig golfrunda på Albatross Golfklubb? Vi erbjuder mycket förmånliga konferenspaket där vi kombinerar konferensen och golfen utifrån era önskemål. Boka in en inspirerande dag tillsammans med dina kollegor på vårt hotell i Göteborg.

Prisgaranti på våra hotellrum

Söker du efter billiga hotell i Göteborg? Vi har alltid prisgaranti om du bokar via vår hemsida. Om du hittar billigare hotellrum på någon annan bokningskanal, betalar vi mellanskillnaden och dessutom får ni en överraskning vid ankomsten till hotellet (obs: gäller ej speciella kampanjer som ibland finns ute).