fbpx

Golfpaket och golfweekend i Göteborg

Funderar du på att boka en golfweekend eller ett Golfpaket i Göteborg? Aquarius erbjuder golfpaket i samarbete med Albatross GK. I våra paket ingår hotellrum, middagar och vår goda frukost. Varför inte boka en härlig golfweekend hos oss i Göteborg? Bjud med dina vänner, familj eller kollegor för en trevlig helg tillsammans hos oss. På hotellet finns även spa och relaxmöjligheter för dig som önskar en kombinerad upplevelse.

Golfpaket 1

Övernattning i dubbelrum 1 natt, frukost, 1 greenfee, 2-rätters middag exkl. dryck.
Pris: från 1395 kr per person

Golfpaket 2

Boende i dubbelrum 1 natt, frukost och 1 greenfee.
Pris: från 995 kr per person

Golfpaket 3

Boende i dubbelrum 2 nätter, 2 frukost, 2 greenfee, samt 1 st 2-rätters middag exkl. dryck.
Pris: från 2195 kr per person

Uppgradering av hotellrum

Uppgradera ditt hotellrum till ett superiorrum och få en jacuzzi på rummet. Tillägg från 450 kr per person och natt.

Boka ett konferenspaket med golf

Varför inte kombinera er konferens med en trevlig golfrunda på Albatross Golfklubb? Golfklubben ligger nära hotellet och genom vårt goda samarbete kan vi erbjuda våra kunder förmånliga golfpaket. Med olika banor samt en fantastisk korthålsbana och gedigna övningsområden, passar Albatross Golfklubb såväl nybörjaren som den mest erfarne golfspelaren. Vi skräddarsyr en golfweekend med övernattning och upplevelser i Göteborg utifrån dina önskemål. Välkommen att kontakta oss för en bokning av en golfweekend!

Om Aquarius Hotell & Spa i Göteborg, Hisingen

Välkomna till Aquarius, vi är ditt hotell i Göteborg som finns på Hisingen endast 5 minuter från centrala Göteborg. Vi erbjuder hotellrum, konferenser, golfpaket samt en avkopplande spa och relaxavdelning. Boka in en trevlig dag eller en golfweekend tillsammans med dina vänner, familj eller kollegor. Vi hjälper er att arrangera en trevlig dag eller golfweekend tillsammans!

Behöver du hjälp med att boka en golfweekend?

Vänligen kontakta oss om ni har några frågor om golfanläggningen, skräddarsydda golfpaket eller andra allmänna frågor om vårt hotell i Göteborg.

Charmigt hotell i Göteborg?

Boka rum

Dags för avkoppling?

Boka spa