Konferens & konferenslokal i Göteborg

Aquairus Hotell & Spa är ditt konferenshotell i Göteborg som erbjuder konferens och anpassar konferenspaket utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda olika aktiviteter i Göteborgsområdet om så önskas. Vi samarbetar med den före detta proffsboxaren Roland Ericsson som idag är coach inom teambuilding. Han har många roliga aktiviteter som passar för olika typer av grupper och företag. Vi hjälper dig med allt från konferenslokal till förtäring och aktiviteter under er konferens.

Boka ett konferenspaket hos oss

På vårt konferenshotell i Göteborg har vi en konferenslokal med plats för upp till 25 personer som är utrustad med modern teknik. Vid skräddarsyr ett konferenspaket och bokar en konferenslokal utifrån era behov. Vi ordnar fika, luncher och middagar anpassat efter era behov och önskemål. Är ni intresserade av att bo över en natt eller två så erbjuder vårt konferenshotell även högklassiga hotellrum.

Kombinera konferens och golf

Varför inte kombinera er konferens med en härlig golfrunda på Albatross Golfklubb, som ligger nära vårt konferenshotell. Med olika banor samt en fantastisk korthålsbana och gedigna övningsområden, passar Albatross Golfklubb såväl nybörjaren som den mest erfarne golfspelaren. Vi erbjuder mycket förmånliga konferenspaket där vi kombinerar konferensen och golfen utifrån era önskemål.

För oss är alla konferenser viktiga

Välkomna till Aquarius, vi är ditt konferenshotell som finns på Hisingen endast 5 minuter från centrala Göteborg. Vi är ditt personliga konferenshotell som erbjuder konferenspaket och konferenslokal utifrån dina önskemål. Aquarius har lång erfarenhet av att arrangera stora som små konferenser i vår konferenslokal. Boka in en inspirerande dag tillsammans med dina kollegor på vårt konferenshotell. Vi hjälper er att planera och arrangera en lyckad konferens på vårt konferenshotell i Göteborg.

Behöver ni hjälp med att boka en konferens?

Vänligen kontakta oss om ni har några frågor om vår konferenslokal, skräddarsydda konferenspaket eller andra allmänna frågor om vårt konferenshotell i Göteborg.

Renovering av vår konferenslokal pågår

Just nu renoverar vi hotellet och bygger fler konferenslokaler samt festsalar. Under renoveringen kan vi dessvärre inte boka in konferenser på hotellet. Vänligen kontakta oss för mer information.