Aquarius Spa

Välkommen att koppla av i vår nybyggda spa och relaxavdelning på vårt charmiga spahotell i Göteborg. Vår spa och relaxavdelning är perfekt för den privata festen, företagsarrangemanget eller varför inte en svensexa eller möhippa i Hisingen. Aquarius är ditt spahotell i Göteborg som har en relaxavdelning och bubbelpool som passar alla tillfällen. Unna dig något extra när du åker bort genom en avkopplande upplevelse på vårt spahotell i centrala Göteborg.

Bergspa

2h, 495 kr per person (minst 10 personer)
3h, 695 kr per person (minst 10 personer)

Högst upp har vi vår anläggning – Bergspa. Här omges du av en magisk utsikt och en ångbastu under en svajande stjärnhimmel. Här finns även en klassisk torrbastu, en stor uppvärmd utomhusjacuzzi, lounge och soldäck. Musik finns i både loungen, altan, ångbastu, torrbastun och i jacuzzin. I Bergspa ingår projektor.

 • Serveringspersonal
 • Lån av handdukar
 • Ni kan välja att spela er egna musik

Vedeldade anläggningar Bergspa

2h, 395 kr per person (minst 10 personer)
3h, 495 kr per person (minst 10 personer)

Ena anläggningen på vårt spahotell är mer ombonad av grönska så som vackra träd och buskar medan den andra har maximal utsikt. Här ingår även en vedeldad bastustuga, en vedeldad badtunna och en egen del av soldäck.

 • Serveringspersonal
 • Lån av handdukar

Harmony

2h, 295 kr per person (minst 10 personer)
3h, 395 kr per person (minst 10 personer)

Här ingår hela vår inomhusrelax med trevliga relaxytor, skandinavisk inomhusbastu och en uppvärmd inomhusjacuzzi.

 • Serveringspersonal
 • Lån av handdukar

InsideOut

2h, 395 kr per person (minst 10 personer)
3h, 495 kr per person (minst 10 personer)

Här ingår paketet Harmony och en vedeldad bastu utomhus.

 • Serveringspersonal
 • Lån av handdukar

Vedbrasan

2h, 395 kr per person (minst 10 personer)
3h, 495 kr per person (minst 10 personer)

Vid en skogsglänta har vi en av våra vedeldade anläggningar. Här ingår det en vedeldad badtunna, vedeldad bastu och altandäck.

 • Serveringspersonal
 • Lån av handdukar
Förgyll din upplevelse

Vi är ditt spahotell i Göteborg som har fullständiga rättigheter. Utifrån önskemål skickar vi ut en meny där du kan förbeställa en ost och charkbricka eller en middag senast 7 dagar innan ankomst. Unna dig själv eller någon du bryr dig om en behandling, en stund av lyx och avkoppling för både kropp och själ. Ta en paus från vardagen och förgyll din dag med ett besök hos oss.

 

Skicka bokningsförfrågan

 

 • DGR
  DELUXE PAKETET SVENSEXA/MÖHIPPA INKL. TRANSPORT FRÅN BEACH CENTER TILL AQUARIUS SPA I Deluxe paketet startar ni hos Beachcenter där det ingår beachvolley 2 timmar och burgare.  Efter aktiviteten på Beach...
  KR/PERS
  Svensexa / Möhippa
  Kampanj
 • Tillägg
  Kom och åk med stil Förbeställ varsitt glas mousserat vin för 150kr per person och vi bjuder på hämtning av vår Partylimousinebuss! Bussen är uppgraderad med bästa ljud, ljus och...
  Varierande
  Tilläggspaket
  Paketerbjudande
 • 1 DAG
  Detta paket är det bästa av de bästa — Ni bokar upp hela Berget för er grupp! Här får ni en helt oslagbar utsikt över Göteborg. Ni har tillgång till 350...
  1390 KR/PERS
  Boka hela berget
  Paketerbjudande
 • 1-3 DGR
  Funderar du på att boka en golfweekend eller ett Golfpaket i Göteborg? Aquarius erbjuder golfpaket i samarbete med Albatross GK. I våra paket ingår hotellrum, middagar och vår goda...
  995-2195 KR/PERS
  Golfpaket och golfweekend i Göteborg
  Paketerbjudande
 • 4H
  Varje fredag erbjuder vi Afterwork i vårt nybyggda Bergspa mellan klockan 18.00-22.00. I vårt nyrenoverade spa får ni tillgång till 250kvm soldäck, magisk utsikt, musik, vedeldad badtunna, vedeldad bastu, ångbastu,...
  350 KR/PERS
  Afterwork
  Kampanj
 • 2H
  Unna dig en Klassisk helkroppsmassage på 50 minuter, därefter får ni tillgång till vår inomhusrelax. (60 minuter) Pris 1100 kr per person måndag-fredag under öppettider.
  1100 KR/PERS
  Avkoppling för själen
  Paketerbjudande
 • 1 DGR
  Boende i Dubbelrum Superior med egen Jacuzzi i badrummet Inkluderat: Ett härligt fruktfat med choklad och en flaska mousserande vin samt en härlig frukost morgonen därpå. Pris från. 1195 kr per person
  1195 KR/PERS
  Bubbelpaketet
  Paketerbjudande
 • 1 DGR
  Boende i Dubbelrum Superior med egen Jacuzzi i badrummet Inkluderat: Rostbiff med potatissallad, ett härligt fruktfat med choklad och en flaska mousserande vin. Pris: 1395 kr per person.
  1395 KR/PERS
  Söndagslyx
  Paketerbjudande
Spahotell med en fantastisk miljö

Vårt spahotell erbjuder en miljö fylld av harmoni och bekvämligheter för alla, oavsett behov och önskemål. Vår ena spaavdelning är beläget högt på ett berg med en helt magisk utsikt. Här har vi 350kvm soldäck, vedbastuhus, vedeldade badtunnor, ångbastu, klassiskbastu och en härligt varm utomhusjacuzzi med plats upp till 15-20 personer.  Alla olika avdelningar har högtalare för musik!

Besök vår spa & relaxavdelning

Välkomna till Aquarius Hotell & Spa i Göteborg. Vi finns på Hisingen endast 5 minuter från centrala Göteborg. Vi är ditt spahotell som erbjuder spa och relax utöver det vanliga. Boka in en weekend med någon du bryr dig om eller varför inte en möhippa med tjejgänget? Koppla av i vår bubbelpool och boka in en avslappnande behandling på vårt spahotell i Göteborg. Vår kompetenta personal ser till att du alltid får bra service och alla bekvämligheter som du önskar.

OBS! Spa och relaxavdelningen på vårt spahotell i Göteborg måste alltid förbokas, se priser och information för att abonnera relaxavdelningen nedan.