Sweden Hotels i Göteborg

Aquarius Hotell & Spa i Göteborg ingår i Sweden Hotels som är en rikstäckande hotellkedja i ständig tillväxt. Hos oss finner du ett personligt hotell med fokus på service, bekvämlighet och avkoppling. Sweden Hotels målsättning är att vara landets bästa hotellkedja med privatägda och personliga hotell. Söker du ett personligt hotell i Göteborg för en weekend eller affärsresa? Aquarius Hotell & Spa i Göteborg erbjuder ett brett sortiment av hotellrum som passar alla önskemål.

Välskötta & trivsamma affärshotell

Sweden Hotels medlemshotell är personliga, privatägda samt välskötta tre- och fyrstjärniga affärshotell. Vår förhoppning är att du alltid ska trivas på våra hotell och vilja besöka oss fler gånger. Hos oss står våra besökare alltid i fokus.

Gästklubben – vårt lojalitetsprogram

Gästklubben är kund- och lojalitetsklubben som sätter våra gäster främst. Som medlem i Gästklubben får du förmåner på hotellen och samlar poäng som du sedan kan utnyttja till valfri hotellövernattning, förmånliga paketerbjudanden eller köp av varor i vår webbshop. Läs mer om Gästklubben.

Om Sweden Hotels

Hotellkedjan Sweden Hotels grundades 1977. Fenix Hospitality Sweden AB äger och förvaltar varumärkena Sweden Hotels och Gästklubben VVV. Vår målgrupp är privatägda, personliga och välskötta konferens- och affärshotell. Har du ett hotell som du tror passar in i vårt koncept, besök gärna vår hemsida Fenix Hospitality för mer information. Du är alltid varmt välkommen till något av våra unika och personliga hotell.

Hotellkedjan ingår i den internationella sammanslutningen Supranational Hotels med nära 800 hotell i 73 länder och centralbokningskontor som säljer

Sweden Hotels i över 60 länder.

Välkommen till Sweden Hotels i Göteborg – de personliga hotellen!